Štediša struje » O štediši struje

Advertisments

Štediša struje je uređjaj koji štedi struju na aparatima koji poseduju grejače kao što su npr: bojleri, ta peći, rernama kod električnih peći, grejalicama, različitim električnim radijatorima (norveški), električnim kotolovima, razne peći u pekarskoj industriji.

Princip smanjenja potrošnje električne energije upotrebom štediše struje, zasniva se na velikom broju isključivanja grejača, nekoliko hiljada puta u minuti, što primetno smanjuje utrošak električne energije, jer sam grejač nije stalno priključen na električnu mrežu, već u prekidima.

Ono što je isto jako bitno kod korišćenja štediša ovakvog tipa je što se radni vek samog grejača produžava zbog rada sa prekidima. Sam uređaj radi bešumno i ne utiče negativno na uređaje koji se nalaze u okruženju.

Štediša struje vam može uštedeti i do 50% potrošnje struje na grejačima uređaja gde je prikopčan. Grejačima koji su povezani sa štedišom struje, smanjuje im se aktivnost za oko 15%.

Ono što sve nas interesuje, da li štediša struje može da umanji račun za struju za 50%.

Može naravno, samo ukoliko u domaćinstvu imate aktivine samo uređaje na kojima je priključen štediša, što često nije slučaj, jer u domaćinstvu postoje uređaji na kojima nije prikljucen štediša struje kao što su televizor, sijalice, hladnjak i mnogi drugi uređaji te zbog toga račun za struju ne može da bude prepolovljen.

Postoji mogućnost povraćaja novca ukoliko u prvih 30 dana niste zadovoljni korišćenjem naših uredjaja!
Bitna napomena:
Prilikom povraćaja kutija i uređaj ne smeju da budu oštećeni.
Račun, garancija i uputstvo za upotrebu moraju biti u kutiji kao na samom pocetku.

Emisija na TV B92 gde je prestavljen naš uređaj:

www.ustedastruje.com